džimi kimelFoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Izgleda da je neke četvrta sreća, jer će voditelj i komičar Džimi Kimel po četvrti put voditi dodelu Oskara.

Džimi Kimel će ovu ulogu ponovo preuzeti u nedelju, 10. marta 2024. godine, a njegova supruga Moli Meknirni takođe će biti angažovana, ali kao izvršna urednica.

Oni već dugo sarađuju na njegovoj emisiji, a ovde će joj se kao izvšrni producenti pridružiti Kejti Malan i Radž Kapur.

„Oduševljeni smo što se Džimi vraća kao domaćin i Moli kao izvršna producentkinja Oskara. Oni dele našu ljubav prema filmovima i našu posvećenost pravljenju dinamičnog i zabavnog prenosa za svetsku publiku“, rekli su organizatori.

„Veoma smo zahvalni Džimiju, Moli i njihovim timovima zbog neverovatne kreativnosti i partnerstva i što će ponovo poći na ovo putovanje sa nama“, dodali su.

„Oduvek sam sanjao da budem domaćin Oskara tačno četiri puta“, rekao je Džimi Kimel.

Kimel je ujedno i poslednja osoba koja je bila domaćin Oskara više od dva puta zaredom, a pamti se i nekoliko trenutaka koji nisu imali veze sa njim.

Kada je debitovao 2017. godine, prozvan je pogrešan film kao dobitnik Oskara za najbolji film, La La Land umesto ostvarenja Moonlight.

Džimi Kimel je vodio Oskare sa balansom humora i ozbiljnosti

Međutim, tu je i trenutak šamara Vila Smita Krisu Roku prošle godine, što je nešto o čemu se pričalo mnogo više nego o samim dobitnicima.

Da li će i naredne godine biti neki ovakav gaf, ostaje da vidimo 10. marta kada bude prenos 96. po redu dodele iz Dolbi teatra u Los Anđelesu.

Izvor: IndieWire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari