Džodi FosterFoto: EPA-EFE/Allison Dinner

Mnogi su poslednjih godina progovorili protiv sveprisutnih superherojskih filmova, a Džodi Foster je najnovija u nizu.

Oskarovka Džodi Foster rekla je da su superherojski filmovi faza koja traje predugo i da se nada da će uskoro nestati.

„To je faza koja traje malo predugo za mene, ali to je samo faza, a videla sam toliko različitih faza. Nadam se da će se ljudima uskoro smučiti“, rekla je Foster u intervju za Elle.

„Dobri filmovi, kao što su Ajronmen, Crni panter, Matriks, oni me oduševljavaju i oni me obuzmu jer su zabavni, ali to nije razlog zbog kog sam postala glumica i to nisu filmovi koji su mi promenili život“, dodala je glumica.

„Nadam se da će biti prostora za sve ostalo“, završila je svoje izlaganje na ovu temu.

Čini se da Džodi Foster ne zna da Matriks nema nikakve veze sa superherojskim filmovima, ali nije jedina koja kaže da ih možda ima previše.

To vidimo iz učinka na filmskim blagajnama, jer se većina novijih filmova iz DC i Marvel univerzuma nije baš proslavila.

Džodi Foster je dobitnica dva Oskara za glavnu ulogu

Foster se osvrnula i na to kako mladi glumci mogu da žrtvuju uspeh kako bi radili projekte koje žele i živeli životom koji su zamislili.

„Morate da verujete u svoj talenat. Možete da nestanete na dve godine i imate život i vratite se i još uvek će biti posla za vas“, prisetila se ona početaka karijere.

„Da, možda to neće biti posao u okviru neke franšize, ali šta vas briga! To je vaš život“, dodala je ona.

Džodi Foster trenutno možemo da gledamo u filmu Nyad na Netfliksu, a uskoro stiže i serija True Detective: Night Country, koja će se emitovati na striming servisu HBO Max.

Izvor: IndieWire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari