Glumac Džoni Dep na Sretenje dobija državno odlikovanje Zlatna medalja 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Slavni američki glumac Džoni Dep biće odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, za izuzetan doprinos u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice, saopštila je produkcijska kuća “Iervolino studios”, a ovo priznanje svečano će mu biti uručeno 15. februara, povodom Dana državnosti Srbije.

Dep je u oktobru prošle godine boravio u Beogradu, zbog promocije animiranog serijala „Puffins Impossible“ proizvedenog u Srbiji, a kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja “Iervolino Studios”, koji je u vlasništvu Andree Iervolina i Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino end Lady Bacardi Entertainment (ILBE).

Produkciju ovog serijala potpisuje “Arhangel Digital Studios” (ADS), koji je u vlasništvu glumca Miloša Bikovića.

„Aktivno učešće u promociji serijala “Puffins Impošible”, u kojem Dep pozajmljuje glas i karakter glavnom junaku, kao i njegove pohvale o izuzetnoj kreativnosti mladih ljudi u Srbiji i njihovom profesionalizmu, pomogli su u pozicioniranju lokalne umetničke scene na svetskoj mapi filmske industrije“, navodi se u saopštenju.

„Puffins Impossible“, kako je najavljeno, uskoro će biti dostupan na najvećim svetskim striming platformama Apple TV, Amazon Prime Video, TaTaTu, Ćilli TV…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari