felisiti hafmanFoto: EPA-EFE/KATHERINE TAYLOR

Felisiti Hafman je glumica najpoznatija po ulozi u seriji Očajne domaćice, ali se njeno ime proteklih godina mahom povezivalo sa jednim skandalom.

Naime, Felisiti Hafman je 2019. godine optužena i osuđena zbog prevare prilikom upisa svoje ćerke na fakultet, kada je fakultetu uplatila 15 hiljada dolara za bolji rezultat na prijemnom.

Ona bi to uradila i za mlađu ćerku, ali je od toga odustala, a u međuvremenu je i osuđena, zbog čega je provela 11 dana u zatvoru, platila 30 hiljada dolara kazne i završila 250 sati društveno korisnog rada.

Trenutno se vraća pozorištu, i to u novoj adaptaciji dramskog teksta Hir, koji je svojevremeno dospeo na listu 25 najuticajnijih dela postratne kvir književnosti.

Iako je Felisiti Hafman najpoznatija u glumačkoj postavi, većina gledalaca verovatno će razmišljati o tome šta je ona učinila.

Kod nje nema dileme, kaže da bi se osećala kao loša majka da to nije učinila: „Da, sve je jasno. Ja sam to učinila“.

U intervjuu za Gardijan rekla je da je dobro dokle god su njena deca i muž, glumac Vilijam H. Mejsi, takođe dobro, ali da i dalje sve procesuira.

Felisiti Hafman kaže da ima i ljudi koji su bili ljubazni prema njoj

Otkako je izbio skandal, posla uglavnom nije ni imala, a nedavno je uradila pilot epizodu za seriju koju ABC na kraju nije odobrio.

„Teško je. To je kao da vam je stari život umro i vi ste umrli sa njim. Srećna sam što imam porodicu, ljubav i dovoljno sredstava, pa sam mogla da se dočekam na noge.“

Ta sredstva na raspolaganju su i bila glavni problem tokom skandala, jer su mnogi smatrali da ona apsolutno ne treba da se trudi da njena porodica ima poseban tretman.

Reditelj predstave kaže da je ta posvećenost deci razlog zbog koji je nju izabrao za ulogu Pejdž u svojoj predstavi.

Izvor: The Guardian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari