Rasprodate sve premijere u Srbiji za film "Jorgovani" 1Foto: Marko Edge

Zbog ogromnog interesovanja mnogobrojne publike,  otvorene su  i dodatne premijerne projekcije filma „Jorgovani“ u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i ostalim gradovima Srbije.

Autorska i glumačka ekipa filma „Jorgovani“  je na svečanoj premijeri u Beogradu nagrađena desetominutnim aplauzom i ovacijama.

Publika je na prvom mestu bila oduševljena filmskim parom – Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić – koji se vratio na veliko platno posle više od 15 godina.

Gromoglasnim aplauzom, publika je pozdravila i glumačke bravure Gordana Kičića, Mime Karadžića, Nebojše Dugalića, ali i mlađih glumaca poput Jane Bjelice, Isidore Janković, Jovana Jovanovića i Pavla Čemerikića.

Film „Jorgovani“, reditelja Siniše Cvetića, donosi priču o Katarini (Sloboda Mićalović) i Igoru (Ivan Bosiljčić), koji oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza, se susreću jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine.

Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Film „Jorgovani“, u produkciji Zorana Jankovića iz Košutnjak filma, nastavlja redovnu bioskopsku distribuciju širom zemlje i regiona, a distribucija ovog velikog kinematografskog ostvarenja poverena je Art Visti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari