1. avgust – The Dreamers

Ova romantična komedija iz 2003. godine prati životnu priču Amerikanca Metjua koji je na studijama u Parizu. On ubrzo postaje deo ljubavnog trougla. Zanimljivo je i to da se događaju u filmu odvijaju neposredno pre i posle demonstracija u Parizu 1968. godine.

Jugoslovenska kinoteka, 20:30 časova.

 

  1. avgust – The perfect storm

Oktobra 1991. ribarski brod vraća se u luku sa skromnim ulovom. U očajanju, kapetan ubeđuje posadu da mu se pridruže u još jednoj lovačkoj ekspediciji. Konačno imaju sreće, uhvatili su ribe u izobilju. Veliki problem pravi im oluja koja dolazi. Moraju odlučiti, žurbom kroz oluju do dobre zarade od prodaje ribe ili ostaviti ulov jer će se riba pokvariti i odabrati bezbedniji način.

Bioskop na otvorenom,  Parobrod od 20:30 časova. Ulaz je slobodan.

  1. avgust – Špijun koji me je šutnuo

Iznenadni događaji ubaciće dve mlade dame u neočekivanu svetsku zaveru. Pamet jedne i neverovatna spretnost druge sigurno će obema pomoći da završe misiju.

Odrej i Morgan, dve tridesetogodišnjakinje iz Los Anđelesa , nađu se upletene u neočekivanu svetsku zaveru, kada se Odrejin bivši dečko pojavi u njihovom stanu s opasnim ubicama  za petama. Njih dve odmah kreću u akciju, bežeći preko Evrope sa šarmantnim britanskim agentom i planom za spašavanje sveta.

Projekcija će biti održana u bioskopu Fontana sa početkom u 17 časova. Cena karte je 350 dinara.

  1. avgust – Antmen i Osa

Skot Lang našao se pred još jednim izazovom, da balansira svoj život kao superheroj i kao otac. Ali na pomolu je nova misija u kojoj će se boriti rame uz rame sa Osom i gde će otkriti tajne iz svoje prošlosti. Još jedno poznato Marvelovo ostvarenje možete pogledati u Cineplex Delta City od 22:30 časova.

  1. avgust – Refl ections in a Golden Ey

Film prikazuje, poroke  i želje u životima šestoro ljudi. Pukovnik Penderton je oličenje uspešnog čoveka i ima epitete pravog muškarca. Međutim on ne može da prihvati jednu stvar kod sebe, to da je homoseksualac. Njegova supruga, mlada i lepa Leonora, je u vezi sa njegovim kolegom, pukovnikom Morisom. Morisova supruga Alison je u depresiji nakon smrti svoje bebe. O Alison se stara mladi Filipinac Anekleto, čija feminiziranost izluđuje njenog supruga. Šesta osoba je mladi vojnik Vilijams, koji špijunira porodicu Penderton.

Jugoslovenska kinoteka, od 20:30 časova.

  1. avgust – Pravednik 2

U nastavku filma „Pravednik 2“ nastavlja da radi ono što najbolje zna, bori se za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organizovanoj zaveri, on se upušta u osvetu. Tokom svoje osvetničke misije sreće se s najiskusnijim ubicama a možda čak i sebi jednakima. Ali njemu je strah je nepoznanica. On rešava probleme koje slabiji ne mogu sami da reše, jer on je pravednik.

Bioskop Fontana, 21 čas.