Glumac Milan Marić biće jedan od govornika na sledećem protestu „Srbija protiv nasilja“

Ostavite komentar


  1. Izgleda da će opozicija imati protesta koliko ima glumaca samo ne vidim poentu.

  2. Svi ovi glumci koji zapravo na ovakv način ulaze u politiku, uništavaju svoju glumačku karijeru.

  3. Ovim potezom samo mogu da unište sebe i svoju bogatu karijeru i zato je po meni bolje da se drže svoje profesije i ns ovaj način da ne ulaze u politiku.

  4. Bravo za Milana Marića. Svaki glumac je u obavezi da istupi protiv nasilja. Oni koji ćute podržavaju nasilje. Eto, za sve botine komentar.

  5. Pevaci se trude da se previse ne eksponiraji. Znaju da pevaju I poziciji I opoziciji. A glumci izgleda GLUME samo opoziciji

  6. Gde su mladi a i stariji glumci iz serija „Igra sudbine“?

  7. Da li nekako može bez Seke Sablić i Marića? Zarad konačnog cilja celog našeg poduhvata? Ne treba zvati nikoga koje se žarko oglašavao za rešenja koja nemaju podršku svih na protestu, jer se protest može osuti. Shvatite ovo kako hoćete, ali stvari stoje onako kako stoje, sviđalo se to nekome ili ne. Ako broj padne, ode mast u propast.

  8. Korupcija, a ne snalažljivost. Nasilje, a ne srčanost. Svaka čast!

  9. O Bože miriše ovo da od toga nema ništa Bjelogrlić baraba…Ceca baba…Seka odpisan slučaj..mladi glumci gledajte s kim se u kolo hvatate…il je malo veća žurka..nisam bot

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.