Glumci, predstavnici kraljevske porodice na premijeri novog filma o Džejmsu Bondu (FOTO) 1Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Danijel Kreg, Lea Sejdu i ostala postava novog filma o Džejmsu Bondu „No Time to Die“ (Nije vreme za umiranje) izašli su danas na crveni tepih u Londonu na svetsku premijeru filma kojoj su prisusrtvovali i britanski prinčevi Čarls i Vilijam sa suprugama. 

Otvarenje, 25. u dugom serijalu, poslednje u kome Kreg igra agenta 007, prvo je trebalo da se pojavi u bioskopima u aprilu 2020. ali je početak prikazivanja više puta odlagan zbog pandemije.

Kreg koji je došao u Rojal Albert Hol u ciklama somotskom sakou rekao je novinarima koliko mu je laknulo sada kada film konačno stiže u bioskope.

„Pre godinu dana to je bio samo san. Nije izgledalo da ćemo uspeti, ali jesmo i samo sam sretan da smo tu i da možemo da slavimo sa svima“, rekao je on.

Sejdu je isto izrazila olakšanje.

„Bilo je tako ludo vreme za sve nas. I sada slaviti sa ovim filmom, ponovo se okupiti je fantastično, zaista sam jako srećna“, rekla je glumica.

Pedesettrogodišnji Kreg igrao je tajnog agenta 007 u pet filmova, od filma „Kazino Rojal“ 2006. godine.

Upitan kako se oseća sad kad se oprašta sa tom ulogom rekao je „dobro sam, zaista sam ok sa tim“, a na pitanje ko će biti njegov naslednik samo je odgovorio da to nije njegov problem.

Zdravstveni radnici i pripadnici britanskih oružanih snaga bili su među zvanicama na današnjoj premijeri zbog svog rada za vreme pandemije.

Film će početi da se prikazuje u Britaniji 30. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari