Svetska premijera novog filma o Džejmsu Bondu 28. septembra 1Foto: EPA-EFE/ ANDY RAIN

Posle godinu i po dana čekanja i nekoliko odlaganja zbog pandemije, novi film o Džejmsu Bondu, No Time To Die (Nije vreme za umiranje), konačno će doživeti premijeru 28. septembra na tradicionalnom mestu, u londonskom Rojal Albert Holu, najavili su danas njegovi producenti.

Prema pisanju britanskih medija, premijeri će prisustvovati reditelj Keri Džordži Fukunaga, Danijel Krejg koji će se ovim filmom, kako je najavio, oprostiti od uloge najslavnijeg tajnog agenta na svetu, kao i ostali članovi glumačke ekipe, Rami Malek, Rejf Fajns, Lea Sejdu, Kristof Valc….

Posle četiri filma iz najgledanije i najpopularnije franšize svih vremena, koji su obeležili njegovu karijeru – „Kazino Rojal“, „Zrno utehe“, „Skajfol“ i „Spektra“,  Danijel Krejg u novoj avanturi o Džejmsu Bondu, snimljenoj sa najvećim budžetom do sada, igra čuvenog agenta 007 koji je prestao sa aktivnostima i konačno uživa u mirnom životu na Jamajci.

Bondova idila se ipak neočekivano prekida kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIE Feliks Lejter, koji dolazi na Jamajku da ga zamoli za pomoć.

Misija u kojoj treba da izbavi kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanijom nego što je bilo očekivano, i navešće Bonda na trag misterioznog zlikovca, Amerikanca egipatskog porekla (igra ga oskarovac Rami Malek)…

Glavnu pesmu, muzički lajt motiv „No Time To Die“ izvodi mlada američka pevačica Bili Ajleš, kojoj je Džejms Bond takođe doneo svetsku slavu, iako film još nije premijerno prikazan.

Slavni britanski glumac Danijel Krejg boravio je tokom jula u Beogradu zbog snimanja drugog dela filma „Nož u leđa“ reditelja Rajana Džonsona, a mi ćemo ga poslednji put premijerno gledati u liku Džejmsa Bonda 7. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari