Gojković: Pogodio me apel Filharmonije, neko je odlučio da dezinformiše deo javnosti

Ostavite komentar


  1. A šta su dezinformacije? Saglasni ste da nisu dobili uniforme, da su male plate i da nemaju adekvatnu dvoranu. To da je V.D. direktor često kod Vas, mogli smo da pretpostavimo. Šta su umetnici rekli, što ste hteli da demantujete?

  2. Bolje njihovu Maju nikada više ne vidimo ni na jednoj funkciji, gde radikali prodju tu trava ne raste!

  3. Она тврди пазар. Планира да подигне нову аутобуску станицу, као у Новом Саду. А проблем је, како ту станицу да повеже са филхармонијом. Али, она је упоран играч. Ко чека…

  4. Čeka se dozvola za projekat, pa dozvola za gradnju… ali kada su u pitanju sns donatori, kumovi, tajkuni, onda su dozvole i pripreme gotove i pre nego nekoj zgradi pod zaštitom Zavoda za spinenike, istekne dozvola a Zavod je ne produži. Već dan nakon toga počinje rušenje i gradnja. No Maja je poznata po istinoljublju, pravednosti čvrstini karaktera.

  5. Eto, a da je postala balerina…imali bismo sve to i bez traženja. Tako je i Hitler umesto slikar, postao moler, pa se svetio celom svetu
    Treba li da pomenem još nekog, ili će i bez toga da se zna?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.