Igraj sa mnom na muziku Leonarda Koena 1foto promo BFI

„Sa odobrenjem Leonarda Koena, pod umetničkom direkcijom Luja Robiteja, i u snažnoj dramaturgiji Erika Žana, „Igraj sa mnom na muziku Leonarda Koena“ je omaž slavnom pesniku i kantautoru, koji evocira životne cikluse kroz pet sezona, kako je opisano u Koenovoj muzici i pesmama“. Tim rečima je najavljen poslednji nastup na 19. Beogradskom festivalu igre.

Gostovanje trupe Balet džez Montreal biće održano večeras i sutra uveče na Velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta, od 20 sati.

Naime, „tri međunarodno priznata koreografa bila su zadužena da osmisle pokret na muziku legendarnih pesama: Andonis Fonjadakis, Anabel Lopez Očoa i Ihsan Rustem. NJihov moćan i celovit koreografski svet, obasjava Koenov jedinstven rad i oživljava ga zahvaljujući 14 izuzetnih igrača trupe Balet Jazz Montreal. Okružen timom slavnih dizajnera, „Dance Me“ kombinuje scenski, vizuelni, muzički, dramaturški i koreografski izraz, kako bi se odala počast najčuvenijem montrealskom ambasadoru. Za nezaboravnu predstavu, Balet Jazz Montreal ima ekskluzivna petogodišnja izvođačka prava“, istaknuto je u najavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari