Irfan Mensur: Žao mi je što su pojedini mediji pogrešno interpretirali moju izjavu povodom odlaska mog druga Branka Cvejića 1Foto Nebojša Babić

Glumac Irfan Mensur obratio se redakciji lista Danas s molbom da se ispravi pogrešna interpretacija njegove izjave povodom smrti glumca Branka Cvejića koji su objavili pojedini mediji i portali u kojoj je pogrešno navedeno da je sa svojim kolegom i prijateljem popio piće u bolnici.

Kako je Mensur objasnio za Danas tačno je da je s Cvejićem popio piće, ali dva tri dana pre njegovog odlaska u bolnicu, i to u Salonu Jugoslovenskog dramskog pozorišta..

– Žao mi je što su pojedini portali i mediji pogrešno interpretirali moju izjavu i objavili da sam s Brankom Cvejićem mojim drugom u bolnici popio piće. Tačno je da sam se Brankom Cvejićem družio i popio dva pića, ali u Salonu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, i to dva – tri dana pre njegovog odlaska u bolnicu lepo se ispričavši o životu, radu i počecima naših karijera. To je velika razlika – rekao je Irfan Mensur za Danas.

Glumac Branko Cvejić, dugogodišnji član i bivši direktor Jugoslovenskog dramskog pozorišta, preminuo je u utorak, 26. jula, u Beogradu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari