Jedan od najvećih živih afričkih muzičara: Femi Kuti & The Positive Force u Barutani 1foto: Dom Omladine Promo

Jedan od najvećih živih afričkih muzičara, svakako najveća zvezda afrobita, sa brojnim “Grammy” nominacijama, ambasador Unicefa, legendarni Femi Kuti, nastupiće 23. jula u Barutani od 21 h.

Femi Kuti dolazi u pratnji svog velikog benda “The Positive Force“, koji, kako muzički kritičari širom sveta kažu, čine da sve izgleda kao 3 šoua u jednom.

Sa Femijem na sceni, nastupaće i naš istaknuti muzičar Igor Vince i to na mestu perkusioniste, koji već više od jedne decenije nastupa i sarađuje sa Femijem Kutijem.

emi je vlasnik mnogobrojnih hitova i albuma, koji sa podjednakom strašću živi svoju muziku, ali i vodi borbu za ljudska prava i sve druge probleme afričkog kontinenta, zbog čega ga je Amnesti internešenal imenovao za svog „afričkog ambasadora“.

Princ afrobita, veliki borac za političku i socijalnu pravdu, dosledan naslednik svoga velikog oca Fele Kutija – sve ovo su reči kojima se najčešće opisuje lik i delo čuvenog nigerijskog muzičara Femija Kutija.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision Blagajni u DOB-u i onlajn. Ograničena količina ulaznica može se nabaviti po promotivnoj ceni od 1.500 dinara, a redovna cena ulaznica iznosiće 2.000 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari