Jelena Lengold i Aleksandar Baljak na književnoj turneji u Francuskoj: Susreti sa čitaocima od Pariza do Strazbura 1Foto promo Arhipelag

Pisci Jelena Lengold i Aleksandar Baljak borave na književnoj turneji u Francuskoj, gde će imati više susreta sa čitaocima i predstavnicima medija, kao i poseta izdavačima i kulturnim i akademskim institucijama.

Kako je saopštila izdavačka kuća Arhipelag,  turneja je počela književnim susretom Jelene Lengold na Univerzitetu Inalko u Parizu, a raredni program održan je sinoć, u sredu 27. marta u Strazburu, u Savetu Evrope u okviru biblioteke „Žensko pero“, gde je Jelena Lengold učestvovala u radu okruglog stola zajedno s književnicama Teodorom Dimovom i Amelijom Ličevom.

Jelena Lengold i Aleksandar Baljak na književnoj turneji u Francuskoj: Susreti sa čitaocima od Pariza do Strazbura 2
Foto promo Arhipelag

Jelena Lengold će učestvovati i na književnoj večeri na Univerzitetu u Strazburu u četvrtak, 28. marta, zajedno sa Aleksandrom Baljkom, Teodorom Dimovom i Amelijom Ličevom.

Jelena Lengold i Aleksandar Baljak imaće i radionicu kreativnog pisanja sa studentima srpskog jezika na Univerzitetu u Strazburu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari