Jubilarni 15. Etno festival Kladovo šestog i sedmog avgusta 1Foto: TOO Kladovo

Jubilarni 15. Etno festival Kladovo biće održan šestog i sedmog avgusta saopštila je Turistička organizacija opštine Kladovo koja je kao organizator dobila saglasnost republičkog Kriznog štaba.

Kako navode organizatori ova tradicionalna manifestacija biće organizovana u malo drugačijem formatu nego ranijih godina, a sve u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom u zemlji i svetu.

– Događaj će biti organizovan uz sprovođenje svih mera na suzbijanju bolesti Kovid 19, propisanih od strane Vlade Republike Srbije, tako da će ulaz u tvrđavu biti strogo kontrolisan i ograničen. Ulaz će biti dozvoljen samo osobama koje poseduju potvrdu o vakcinaciji, osobama koji poseduju potvrdu o preležanom virusu i osobama sa potvrdom o negativnom PCR testu ili o brzom antigenskom testu na kovid 19 – kažu u TOO Kladovo.

U srednjovekovnoj Tvrđavi Fetislam u večernjim satima biće održan kulturno-umetnički program u kome će osim nastupa tri folklorna ansambla biti održan i koncert Lepe Brene.

Tokom dva dana trajanja Etno festivala u glavnoj kladovskoj ulici na preko stotinu štandova svoje eko proizvode i ručne radove predstaviće izlagači iz čitave Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari