Jugoslovensko dramsko pozorište se oglasilo povodom optužbi glumca Radoslava Milenkovića da ga je ova kuća materijalno oštetila

Ostavite komentar


  1. Ma nije to strašno, kao ni moj slučaj, jer sam uplatio po cca 3.500DM po tadašnjem kursu odnosno za po 7 godina za mene i suprugu, samostalne umetnike.
    PIO u Novom Sadu nije priznao uplatu, a i Upravni sud je bio na njihovoj strani.
    A ja još živ i još čuvam uplatnice.

  2. Zasto kazu glumci i pevaci nikada ne idu u penziju, sada sam shvatio zbog PIO fonda

  3. Trebali ste da pitate advokata šta dalje, a on bi vam rekao da uložite zahtev za zaštitom zakonitosti, koji bi sigurno prošao sa uplatnicama koje imate, upravni sud nije plafon i često ne umeju da rade svoj posao. Poštovanje, advokatski pripravnik. A ne bi ste čak ni morali da platite advokata već bi na to bila obavezana država, sem naravno advokatske nagrade koju sami ugovarate sa advokatom, troškovnik je dužna država.

  4. A i u pio fond ima neradnika. Poznajem čoveka koi je pre godinu dana predao zahtev za penziju i sve papire i još nije dobio rešenje. Išao je par puta da se raspita i rekli mu stoji te se doći će. Kad kad čovek umre onda mu ne treba

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.