Kladovo: “Noć srpskog filma” u Kladovu 1Foto: FCS promo

Kladovski bioskop u Domu kulture jedan je od 30 bioskopa, kulturnih centara i domova kulture širom Srbije u kojima će u subotu, 4. juna biti održana „Noć srpskog filma“. Tokom popodneva i večeri biće prikazana tri hit filma novije domaće produkcije.

U organizaciji Mreže kinoprikazivača Srbije i Filmskog centra Srbije u više od 30 bioskopa, kulturnih centara i domova kulture širom Srbije, među kojima je i kladovski Dom kulture, u subotu, 4. juna biće održana manifestacija „Noć srpskog filma“.

„Cilj manifestacije je popularizacija srpskog filma, sa akcentom na one koji su podržani na konkursima Filmskog centra Srbije, kao i želja da se savremena srpska produkcija učini inspirativnom i pristupačnom što većem broju zainteresovanih gledalaca, posebno mladima“, rekli su nam u kladovskoj ustanovi kulture.

Tokom „Noći srpskog filma“ u Kladovu će biti prikazani domaći bioskopski hitovi “Nečista krv – Greh predaka” reditelja Milutina Petrovića, ”Južni vetar 2: Ubrzanje” Miloša Avramovića i “Toma” u režiji Dragana Bjelogrlića.

Projekcija prvog filma je u 17 časova, a poslednjeg u 21 i 30 sati.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari