„Koji strašni greh Vuka Kostića?“ Siniša Kovačević stao u odbranu glumca posle izjave o odnosu Hrvata i Srba

Ostavite komentar


  1. Kovacevic bio i ostao DSS, umiveni radikal. A vuk, cecin prijatelj nije ni blizu glumca niti umnog co eka, ista frula ….

  2. Kakav, bre, zid. To bi bila katastrofa. Kako bi se onda drugosrbijanci puvali da su bili na letovanju u Dalmaciji, pili istarsku malvaziju, guštali paški sir i bar dve nedelje uživali u demokratiji EU, i to ne bilo gde nego u zemlji sa tisućoletnjim kulturnim nasleđem. Pogledajte samo primer Vidojka Markovića. Dva meseca kako ga je evropski PEN klub izmestio u Viroviticu, i već se profinio. Počeo da pere kosu svake druge subote, ne ide mu pljuca na usta dok drži banku u DLZ, pred kamerama psuje samo kada mu naiđe … čovek se promenio do neprepoznatljivosti. Kultura je to, bato moj.

  3. Kad pročitam komentare shvatam da oko nas treba podići zid jer nismo za bolje.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.