Kombank Dvorana, kultno mesto naše kulture uskoro menja ime 1Foto: Stanislav Milojković

Ko će ubuduće sponzorisati Kombank Dvoranu, i čije će ime kultni, multifunkcionalni objekat u centru grada nositi saznaćemo krajem marta, saopštili su predstavnici ove kulturno-umetničke institucije.

Naime, u toku je Javni poziv za izbor naslovnog sponzora objekta čiji je trenutni naziv Kombank Dvorana, prijave se podnose do 15. marta, a u roku od 15 dana od dana okončanja javnog poziva očekuje se da javnost sazna čije će ime stajati na tabli čuvene Dvorane.

Prema pravilima konkursa, kako stoji u sapštenju, Dvorani Doma Sindikata, kultnom mestu naše kulture na čijim je temeljima nikla današnja Kombank Dvorana, budući sponzor imaće pravo da doda ime svog brenda, da postavi oznake sa novim nazivom na fasadi i u unutrašnjosti objekta, da kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima i niz drugih privilegija, a pravo učešća imaju domaća i strana pravna lica.

Ugovor o naslovnom sponzorstvu biće potpisan na pet godina, a kako ističu predstavnici Dvorane Doma Sindikata, i pre raspisivanja javnog poziva bilo je puno zainteresovanih kompanija za naslovno sponzorstvo objekta koji ima najdužu tradiciju održavanja kulturno-umetničkih događaja na Balkanu.

Podsećanja radi, Ugovor sa Komercijalnom bankom o naslovnom sponzorstvu, koja je objektu dala ime – Kombank Dvorana, potpisan je krajem aprila 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari