Koncert Partibrejkersa ponovo zakazan za 30. septembar, nakon što je odložen bez objašnjenja 1Foto: Paribrejkersi promo

Koncert benda Partibrekers biće održan 30. septembra u Dvorištu Banovine, nakon što je odložen 23. septembra, bez obrazloženja.

 “Koncert Partibrejkersa zakazan za petak, 23. septembra, na istom mestu, nije održan zbog bolesti pevača Zorana Kostića Caneta koji je po dolasku u Niš na tonsku probu tog dana dobio visoku temperaturu sa oštećenjem glasnih žica i nije bio u stanju da nastupi”, rekli su organizatori.

Koncert počinje u 21 čas.

Ovim koncertom bend obeležava 40 godina postojanja i rada.

Sve kupljene ulaznice za 23. septembar važe i za petak 30. septembra.

Kupci karata kojima novi datum koncerta ne odgovara, mogu izvršiti povraćaj novca za kupljene ulaznice, uz instrukcije koje će dobiti slanjem e-maila na kontakt@tickets.rs od ponedeljka 26. septembra od 12 časova.

Od sutra do četvrtka 29. septembra biće puštene u pretprodaju ulaznice sa novim datumom po ceni od 1.500 dinara na svim prodajnim mestima u mreži tickets.rs.

Na dan koncerta, u petak, 30. septembra cena ulaznice iznosiće 1.800 dinara.

Zatvorena vrata i obezbeđenje

Na dan prethodno zakazanog koncerta, inače,  publiku je na vratima ulaza u Dvorište Banovine sačekalo obaveštenje, pisano rukom, da je koncert otkazan “zbog opravdanih razloga”, bez navođenja konkretnog razloga, a da će ulaznice važiti za novi termin, koji nije naveden.

Posetioce su zatekla zatvorena vrata Dvorišta i obezbeđenje.

 Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom  linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari