Ksenija Marinković o idealima, rokenrol generaciji, pravu na abortus, Evroprajdu: I muškarci, i žene, i mladi, i stari, svi su u nekoj krizi gde ne znaju uopće šta bi od sebe

Hrvatska glumica i glavna junakinja filma "Da li ste videli ovu ženu?" koji će imati svetsku premijeru na 79. Filmskom festivalu u Veneciji za Danas

Ostavite komentar

  1. Obožavam Kseniju, nisam je gledao u pozorištu ali na filmu sve što je odigrala je fenomenalno. Na primer, odlična je bila i u Grlićevom “ Neka ostane među nama“.
    Zanimljivo mi je da su dve ponajbolje aktivne ex YU glumice rođene 1966 (Ksenija i Jasna Đuričić 🙂

Ostavite komentar

Kultura

Mostar Sevdah Reunion predstavlja novi album i novi koncept 10

Mostar Sevdah Reunion predstavlja novi album i novi koncept

Dvanaesti album Mostar Sevdah reunion-a pod nazivom „Lady Sings the Balkan Blues” ugledao je svetlost dana i biće uvertira za novu turneju. Nakon fenomenalnih koncerata održanih u decembru u Beogradu i Novom Sadu možemo ih uskoro čuti u Užicu 14.2. u Kulturnom centru i 15.2. u Domu kulture u Novoj Varoši „Jovan Tomić”.

Naslovna strana

7. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.