Lazar Ristovski se zalaže za nastavak filma Kralj Petar Prvi

Ostavite komentar


  1. Tako je Lazo, još para izmusti od države i naroda, sve pod izgovorom patriotizma, samopromocije tebe,žene i vežbanja tvog sina! Opet ćemo unapred kupovati karte, angažovati vojsku, sve Lazo samo da ti budeš srećan i da se opariš!
    Ljudi odoše, a mi ćemo i dalje živeti i plaćati lažni patriotizam!

    1. Andrej, pobogu, pa vidite da je čovek na gubitku. On žrtvuje porodicu da bismo mi saznali istinu o Petru I. I naravno da nam je neophodan nastavak. Ako ga ne bude ovaj narod neće nikada saznati istinu o neverovatnoj požrtvovanosti srpske elite između dva rata, posebno Milana Stojadinovića, Aleksandra I, Pere Živkovića, Milana Nedića … To će nama naš Laza da približi.

  2. Mislim da bi naš proslavljeni glumac trebalo da napravi seriju filmova o svim pripadnicima dinastije Karadjordjević. A onda o Obrenovićima, nešto kao X Men – počeci.
    Tim pre što finansiranje ide iz budžeta i nije važno da li filmovi zaradjuju na tržištu ili ne.
    Nešto tipa Kozara, Bitka na Neretvi i sl.

  3. Zalaže se taj „umetnik“ da otme još para iz državne kase i strpa u svoj džep, a dok mu je još vučić na vlasti.
    A film? Pa, o filmu ne bi trebalo trošiti reči. Toliko je „dobar“.

    1. Upravo tako „nezajazljivim hohstaplerima…“, alavost je veoma nezgodna boljka a tek kod alavih i sebicnih tzv „umetnika“, to je vec posebna prica. Tito je imao svog omiljenog rezisera koji je arcio drzavne novce do mile volje a ime mu je Veljko Bulajic tako da i Aleksandar A.V.-A.V. Vucic „dostigne“ Tita pa od Lazara Ristovskog pokusava da „napravi“ svog Veljka. Kukala im „majka“ obojici a ponajvise nama, sludjenom i dezorjentisanom narodu.

  4. Nisi ti Lazo naivan,pokupio si pare od Srbije i Republike Srpske,od opština i đačkih dinara, pa bi sada da zaokružiš?Lepo bi bilo kada bi prezentirao završni račun filma,da se vidi koliko ste vi to para,vaših,uložili?Da ne računamo besplatne statiste i opremu koju ste od države dobili džabe.Posle tolikog truda i čerupanja,odmorite malo,ima još kandidata na čekanju.

  5. Ne arči Lazo narodne pare više, kud će ti duša!!!? Nisi ti Veljko Bulajić a nije ni velika SFRJ ovo je samo mala siromašna prćija napunjena do grla celuloidnim patriotizmom.

  6. Lazo nemj gubiti vreme, snimaj odmah film Prodavac magle Vučić Prvi, za njega ćeš dobiti najviše para a možda i oskara..

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.