majkl man vrelinaFoto: Paul Archuleta / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tokom gostovanja u Londonu, reditelj Majkl Man potvrdio je da će njegov naredni film biti Vrelina 2.

Kada su ga pitali da li će adaptacija njegovog romana Vrelina 2 biti ono što će sledeće snimati, Majkl Man je odgovorio potvrdno.

„Da. Meg Gardiner i ja napisali smo roman Vrelina 2, koji je izašao dok smo snimali Ferari. Prošao je vrlo dobro. Planiram da to snimim sledeće.“

Već pre štrajkova su se pojavile glasine da je Adam Drajver u pregovorima za tumačenje uloge mladog Nila Mekolija, lika kog je Robert Deniro tumačio u prvom delu filma.

Man je o tome rekao: „Možda. Još ne pričamo o tome. Da vam kažem ovako – Adam i ja smo se odlično slagali na Ferariju. Imamo istu radnu etiku, što je prilično intenzivno. Dobri smo jedan s drugim i odlično smo se proveli sarađujući“.

Vrelina 2 služi istovremeno kao prednastavak i nastavak prvom filmu, jer priča prati Mekolija Krisa Šiherlisa (originalno Val Kilmer) i Vinsenta Hanu (originalno Al Paćino) u godinama pre prvobitnog filma, a ujedno prikazuje i šta se desilo likovima koji su preživeli te događaje.

Majkl Man je ujedno autor romana

Vraćamo se u Čikago 1988. godine kada su Mekoli, Šiherlis i njihova ekipa pljačkali na Zapadnoj obali, granici sa Meksikom i samom Čikagu.

Hana za to vreme postaje zvezda u usponu u policijskoj ispostavi ovog grada, dok juri bandu ultranasilnih pljačkaša.

Film Vrelina iz 1995. godine bio je bioskopski hit koji se hvali i danas, a njegov nastavak u vidu romana postao je bestseler Njujork Tajmsa.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari