Megi će biti velika zvezda: Prvi spot benda Tibidabo 1Foto: Atila Sabo

„Megi će biti velika zvezda“, kažu za Magdalenu Stamenić njene kolege iz benda Tibidabo, koji je u avgustu predstavio svoj prvi spot za pesmu „Glečeri“.

Magdalena – Megi je arhitekta, ski instruktor, crta, svira gitaru, a pre svega gaji „čistu ljubav prema muzici“. Prvi put je pred publikom nastupila na ovogodišnjem Milamara festu, početkom septembra, samo mesec dana nakon što su ona, Nemanja Valjarević, Srđan Tomić i Matija Tasić osnovali bend Tibidabo.

„Nazvali smo ga Tibidabo, po uzvišenju našeg omiljenog grada, Barselone. Odmah smo počeli sa stvaranjem autorske muzike”, kažu muzičari.

Megi će biti velika zvezda: Prvi spot benda Tibidabo 2
Foto: Atila Sabo

Nemanja Valjarević je tekst i muziku za prvu pesmu, kaže, napisao „relativno brzo“.

„Samo je trebalo smisliti aranžman kako bi pesma što bolje legla Magdaleni. Uspeli smo uz pomoć Aca Jovanovića, u čijem “In Wires studio” smo i snimili pesmu. Spot je uradila Megina drugarica, Natalija, i oduševljeni smo njenim radom”, zadovoljan je Nemanja.

Materijala imaju, a narednih nekoliko meseci planiraju da se fokusiraju na snimanje pesama. Do leta bi trebalo da bude snimljen ceo album.

Megi će biti velika zvezda: Prvi spot benda Tibidabo 3
Foto: Atila Sabo

„Okvirno, ovo bi bio neki indi rok, mada imamo dosta različitih ideja i nismo žanrovski ograničeni”, ističu u bendu Tibidabo.

Sa sigurnošću tvrde da ništa ne može da zameni nastup uživo.

“Društvene mreže, promocija, sve je to okej u određenoj meri, ali te žive nastupe, svirke, turneje, velike bine, ništa ne može da zameni“, kaže Nemanja i napominje da se nada da će Tibidabo sa Magdalenom imati priliku sve to da „oseti“, jer je „ubeđen da će Megi biti velika zvezda”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari