Milena Bogavac: Za moju generaciju "delije" su bile heroji

Večerašnja premijera tragedije za poneti - "North Force"

Ostavite komentar


  1. Hm,hmm..politika i sport su, tesno vezani..od davnina, politicari u lozi, a Spartak i "drugovi" na terenu..ta, "arena"..prenela se i danas..borba na sportskoj prognozi, po kladionicama ne janjeva…a, po meni, sve sto nije amaterski sport nije sport nego "posao"..nije li Ceca, apila 23.000.000 DM, iz Obilica..sas sve utesnom nanogicom. Delije, nisu uzor…mahom manguparija na terenu i van njega..sa sve parolom "pravda za Urosa““.

  2. Kako moze da bude predstava dobra kad je pocetak svega zabluda i laz. Ne vole oni svoj klub, nego svoj copor, ne vole gani cast nego deset na jednog, ne zive oni zanimljiv zivot pobune, nego vojnicki zivot sitnog clana copora, sa zadatcima da se bude sluga a ne covek. To su svakom rezimu odani, cigani-ludaci…

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.