Mjuzikl “Vrtlog senki prošlosti“ 12. jula u Akademiji 28 1

Škola mjuzikla „Eudven“ predstavlja hit mjuzikl “Vrtlog senki prošlosti“ 12. jula u Akademiji 28 sa početkom od 20h.

„Zamislite da imate čarobni štapić pomoću kojeg biste mogli da pozovete u pomoć najveće žene u istoriji. Šta biste ih pitali? Kako biste reagovali kada biste mogli da pitate Kleopatru o hrabrosti, Merlin Monro o lepoti, Agatu Kristi o mašti ili možda ipak Elenor Ruzvelt kako je to boriti se za ljudska prava. Na koji način biste reagovali kada bi vam upravo Koko Šanel pričala o stilu, a Jovanka Orleanka o tome kakav je osećaj biti heorina jednog doba. Verovatno biste voleli da čujete i Fridu Kalo, Anu Pavlovu, pa i kraljicu Viktoriju koja je počela da vlada sa samo 18 godina. Tu su nezaobilazne Edit Pjaf i Marija Kiri i to sve kroz mjuzikl predstavu, koju prate pesme i plesne koreografije“, piše u saopštenju.

Glavni akter predstave “Vrtlog senki prošlosti“ upravo ima tu mogućnost da mu u jednom teškom periodu njegovog života pomogne 12 snažnih žena istorije. On je bogat i mlad i misli da ima sve što želi, te zbog toga pravi greške koje bi ga mogle koštati sreće. On pokušava bogatstvom da postigne sve, živeći praznim, neispunjenim životom. Zbog pogrešnih odluka počinju da ga proganjaju duhovi sadašnjosti, prošlosti i budućnosti. U trenutku neizbežnosti, nastupaju snažne heroine svog doba i pokazuju mu koje su prave vrednosti života kroz svoja iskustva, svoje uspehe i svoje ljubavi pomažu mu.

Na koji način, i čiji savet će mu biti najvažniji, a sa kim će najviše da se iznenadi, pogledajte upravo 12. Jula, u 20h, u Akademiji 28.

Škola mjuzikla “Eudven” nastala je 2016. Godine, inicijativom Lidije Vuletić, tada još uvek mlade studentkinje koja je imala veliku želju da ljudima u Srbiji proširi svest upravo u mjuziklima. Škola za dve i po godine rada beleži više od 25 nastupa od kabaretskih, festivalskih pa sve do pozorišnih. Koncept same škole je da amaterima omogući da kroz ples, glumu, pevanje pronađu svoje talente i izađu na scenu dasaka koje menjaju život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari