Najaktuelniji filmovi 11. jula po sniženoj ceni 1

Za početak COOL LETA, u utorak 11. jula, beogradski bioskopi Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd i Cineplexx Delta City otvaraju svoja vrata posetiocima sa sniženom cenom karte od 250 dinara za sve projekcije.

Bioskopi u Kragujevcu i Nišu obradovaće sve goste sniženom cenom ulaznice od 150 dinara.

Svakog posetioca uz kupljenu ulaznicu očekuje i poklon vaučer za sladoled u McDonald’s restoranima u UŠĆE Shopping Centru, Delta Citiju i BIG FASHION šoping centru u Beogradu, STOP SHOP ritejl parku u Nišu i Kragujevac Plazi.

Sve ljubitelje Malaca očekuje nastavak velikog hita „Grozan ja 3“ i animirani film „Automobili 3“ i to sinhronizovani na srpski jezik, dok se superheroj Spajdermen vraća na veliko platno u filmu „Spajdermen: Povratak kući“. 

Specijalno ovog utorka pripremite se za treći nastavak popularne blokbaster franšize „Planeta majmuna – Rat”, tako što ćete ekskluzivno samo u bioskopima Cineplexx moći da pogledate prva dva dela „Planeta majmuna: Početak” i „Planeta majmuna: Revolucija”.

Svi ljubitelji američke strip junakinje, mogu pogledati „Čudesnu ženu“ i na filmskom platnu, dok ljubiteljima kultne franšize toplo preporučujemo da pogledaju film „Transformersi: Poslednji vitez“. Sve dame i njihove pratioce očekuje puno smeha uz urnebesnu komediju „Ludilo devojačke večeri“ sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari