Negotin: Novogodišnji koncerti i pozorišna predstava u pretpraznične dane 1Novogodišnja škola za klovnove/Foto: Zaječarsko pozorište

Poslednja decembarska nedelja u Negotinu je započela prvim od tri najavljena Novogodišnja koncerta Muzičke škole “Stevan Mokranjac”. Pretprazničnom raspoloženju doprineće i poklon predstava za negotinske mališane “Novogodišnja škola za klovnove”.

Seriju Novogodišnjih koncerata negotinska Muzička škola nastavlja u utorak, 27, decembra, kada će u svečanoj sali škole koncert održati učenici Osnovne muzičke škole uz nastup hora ove obrazovne ustanove.

Poslednji u nizu Novogodišnjih koncerata je u sredu, 28. decembra, takođe u svečanoj sali Muzičke škole “Stevan Mokranjac”.

Nastupaju učenici i nastavnici negotinske Srednje muzičke škole. Koncerti počinju u 18 časova.

Za najmlađu pozorišnu publiku u Negotinu u utorak , tačno u podne, glumci zaječarskog pozorišta igraće “Novogodišnju školu za klovnove” autora Tode Nikoletića u režiji Fuada Tabučića.

Ova interaktivna predstava, kako navode u pozorištu “Zoran radmilović” iz Zaječara, donosi poruku da sujeta, ljubomora i mržnja ne nose ništa produktivno u sebi i da se, uz malo dobre volje, sve to može lako prevazići.

Autor muzike je Bogdan Dimitrijević, kostimograf i scenograf je Mirjana Minić, a igraju . zaječarski glumci: Aleksandra Manasijević, Fuad Tabučić i Gabrijel Bećarević.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari