Nikola Vranjković objavio spot za pesmu „Arsenije“: Ujedno najavljuje i tradicionalni prednovogodišnji koncert 1Foto: Nikolina Popratnjak

Nikola Vranjković objavio je novi video spot za pesmu „Arsenije” koja se nalazi na njegovom aktuelnom izdanju “Teorija zabave”.

Spot je režirao, snimao i montirao Milan Panić, koji je autor i prethodnog Vranjkovićevog spota za pesmu „Kad tuga pobedi bes”. Radio je na više od trideset dokumentarnih filmova i serijala. Veliki broj njegovih filmova i projekata osvajao je nagrade na domaćim i stranim festivalima.

Nikola Vranjković objavio spot za pesmu „Arsenije“: Ujedno najavljuje i tradicionalni prednovogodišnji koncert 2
Foto: Kadar iz spota

Spot je sniman u Zvonačkoj banji, u kompleksu nekadašnjeg hotela „Mir”. Glavnu ulogu u ovom malom filmu glumi Aleksandar Živković Lisa, doajen pirotskog Narodnog pozorišta. U karijeri je ostvario više od 150 uloga u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član ansambla Niškog i Narodnog pozorišta u Leskovcu. Dobitnik je velikog broja nagrada i priznanja, a poznat je kao prvi voditelj i spiker Radio Pirota.

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik, kompozitor i muzički producent. Gotovo dve decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out, a samostalnoj karijeri posvetio se 2014. godine.

Njegov prvi samostalni album „Za ovde ili za poneti” izašao je 2001. godine, uz istoimenu knjigu pesama. Mini album i knjigu „Bremeplov” objavio je 2014, dvostruki album „Veronautika” izašao je 2017, dok se trostruki koncertni album “Biološki minimum” pojavio krajem 2020. godine.

Mini album „Teorija zabave“, na kome se nalazi i aktuelni singl „Arsenije”, objavio je u maju 2022.godine za diskografsku kuću Multimedia Music.

Spot za pesmu „Arsenije“ ujedno je i najava tradicionalnog prednovogodišnjeg koncerta u beogradskoj MTS Dvorani, koji će biti održan 26.decembra. Pre toga, Vranjković će sa svojim bendom nastupiti 17.11. u Valjevu, 28.11. u Kragujevcu i 30. novembra u Novom Sadu. EP „Teorija zabave“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, na svim relevantnim muzičkim platformama kao i online na www.multimedia-music.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari