Noć žena – reditelja na Čukarici 1Foto: Stanislav Milojković

Evropska Noć pozorišta, koja se u subotu 23.novembra po deveti put ordržava i širom Evrope, tradicionalno najbogatiji program u Beogradu imaće na Čukarici.

U Kulturnom centru Čukarica biće izvedene tri predstave gde rame uz rame sa profesionalnim, nastupaju i lokalna studentska i amaterska pozorišta. Dečiji mjuzikl “Uspavana lepotica“ u režiji Maje Bunjac – Studio „BiS“, biće izvedena od 17 sati, sledi komedija „Audicija – Kako sam dobila ulogu“ rediteljke Mirjane Karanović, a završnica programa rezervisana je za Romčevćev komad „Sekund i 35 stotinki“ u režiji Nataše Radonjić i izvođenju ansambla Teatr 011. Cena ulaznice za svaku od predstava je 350 dinara.

U okviru ove manifestacije, 19. i 20. novembra, održana je i radionica za osnovce pod nazivom „Pozorište kao zamajac jednog društva“, koju je vodila Jadranka Barzut, profesor predmeta Scenska umetnost na Učiteljskom fakultetu u Beogradu.

Manifestaciju organizuje Tangram Centar u saradnji sa Fondacijom Noć pozorišta i KC Čukarica, a uz podršku Kancelarije za mlade Gradske opštine Čukarica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari