Otvoren najveći bioskop u Vojvodini 1

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je otvaranju najvećeg bioskopa u Vojvodini i najmodernijeg u Srbiji, novosadskog „CineStar“ 4Dx, koji se sa 10 dvorana i oko 1.400 mesta za sedenje prostire na čak 5.000 kvadrata zasebne zgrade Tržnog centra „BIG“.

– U pitanju je multifunkcionalni, zabavni centar sa različitim sadržajima, u kojem će Novosađani, ali i brojni gosti koji dolaze u naš grad, imati priliku da provedu svoje slobodno vreme, a pre svega ljubitelji sedme umetnosti koji će ovde dolaziti da gledaju premijere popularnih filmova. Raduje me svaki novi objekat u Novom Sadu, kao i nove investicije, a želim da čestitam kompaniji „BIG Cee“ koja je uspešno završila jedan ciklus investicija u našem gradu, kao i kompaniji „CineStar“, što su ujedinile svoje poslovne interese i što je rezultat te njihove saradnje ovaj moderan objekat, rekao je gradonačelnik Vučević.

Na svečanosti upriličenoj tim povodom, obratili su se i direktor kompanije „Blitz CineStar“ za Srbiju Zoran Savić i direktor kompanije „BIG Cee“ Robert Jahav, a mnogobrojni posetioci su imali priliku da gledaju akrobacije kaskadera, nastupe gutača vatre, igrače sa led svetlima, plesne tačke i drugo.
– Novosadski multipleks treći je i ujedno najambiciozniji projekat u našoj zemlji kompanije „Blitz CineStar“ – najvećeg i najposećenijeg lanca bioskopa u regionu, rekao je direktor kompanije „Blitz CineStar“ za Srbiju Zoran Savić.

Direktor kompanije „BIG Cee“ Robert Jahav izrazio je zadovoljstvo zbog učešća Tržnog centra „BIG“ u ovom velikom i značajnom projektu koji će građanima Novog Sada doneti najmoderniji bioskop u Srbiji sa 4Dx formatom i istakao da će ova kompanija nastaviti da podržava „CineStar“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari