pamela andersonFoto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Pamela Anderson vratiće se na veliko platno i to u rimejku čuvenog filma Goli pištolj, u kome će glumiti uz Lijama Nisona.

Nison tumači Frenka Drebina, dok Pamela Anderson treba da bude devojka u koju se on zaljubljuje, što su u originalu bili Lesli Nilsen i Prisila Prisli.

Za režiju će biti zadužen Akiva Šejfer, poznat po sastavu The Lonely Island, a scenario će pisati Šejfer zajedno sa Dagom Mandom i Denog Gregorom, sa kojima je radio film Chip ’n Dale: Rescue Rangers.

Detalji radnje nisu poznati, ali očekuje se da će Nison tumačiti blesavog policajca koji nekako uspeva da reši slučajeve, a da će Pamela glumiti lik koji je delom luckast, a delom pun seksepila.

Producenti će biti Set Mekfarlan i Erika Hagins, dok će izvršni producenti biti Akiva Šejfer i Danijel M. Stilman, a film bi trebalo da stigne u bioskope 18. jula 2025. godine.

Pamela Anderson nedavno je najavila i kuvar

Ovaj rimejk je prilika da se Pamela Anderson vrati u mejnstrim glumačke vode nakon duže pauze i mnogih teških životnih trenutaka.

Ona se proslavila ulogom u seriji Čuvari plaže, a nakon toga je glumila u puno filmova B produkcije i nekoliko serija.

Nedavno je ponovo došla u fokus zbog serije Pam & Tommy, koja je obrađivala njen seks skandal sa Tomijem Lijem, a potom i zbog dokumentarca Pamela, A Love Story.

U međuvremenu je nastupala i na Brodveju kao Roksi Hart u novoj produkciji mjuzikla Čikago, za šta je dobila vrlo dobre kritike.

Osim rimejka Golog pištolja, Pamela treba da glumi i u filmu The Last Showgirl Đie Kopole, zajedno sa Džejmi Li Kertis, Dejvom Batistom, Brendom Song, Kirnan Šipkom i Bili Lurd.

Izvor: The Guardian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari