“Parkiranje” dovodi Bad Copy u punom sastavu u Suboticu 1Foto: Organizacija "IT Subotica 2030" i Šablon

Serijal događaja koji razmrdava grad spajajući muziku i umetnost “Parkiranje” ove subote, 16. septembra, dovodi legende beogradske i regionalne rep scene Bad Copy, koji će nakon osam godina nastupiti u punom sastavu u Subotici.

Koncert će biti održan u parku Rajhla Ferenca, a veče će otvoriti subotički rep sastav Glupi, koji će ujedno predstaviti svoj novi album “Mirna Bačka”.

Program će trajati od 19 do 24 časa, a ulaz je besplatan.

Ovo je treće “Parkiranje” po redu, a pokrenuli su ga Organizacija “IT Subotica 2030” i Šablon multimedijalna platforma s idejom da spoje kontinuirani muzički program i lepotu Subotice ne bi li je na taj način obogatili savremenim sadržajima.

“U toj prepoznatljivoj, standardnoj formi ‘Parkiranja’, dakle ulični stil, bez velike bine, Bad Copy će nastupiti s dobrim ozvučenjem i u lepom ambijentu parka. Napravićemo jedno dobro hip-hop subotičko veče, čega dugo nije bilo kod nas i mislim da će događaj biti unikatan”, najavljuje Filip Budanović, projekt menadžer Organizacije “IT Subotica 2030”.

Serijal “Parkiranje” je posvećen promociji kako afirmisanih, tako i neafirmisanih bendova i di-džej umetnika, a Organizacija “IT Subotica 2030” nedavno je pokrenula i projekat besplatnih uličnih koncerata na otvorenom, na kojima nastupaju pretežno lokalni muzičari izvodeći džez, bluz, pop i rok muziku.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari