Piknik u Muzeju afričke umetnosti 1Foto: Promo/Kišobran

Piknik ispred Muzeja afričke umetnosti u organizaciji udruženja Kišobran biće održan u nedelju 21. avgusta od 12 časova, i trajaće sve do prvog mraka.

„Piknik je ponovo u Beogradu, vraćamo se na staru ali jednu od omiljenih lokacija park Muzeja afričke umetnosti. Prisustvo na Pikniku je potpuno besplatno povedite prijatelje, roditelje, bake i deke, decu i ljubimce, ponesite ćebiće i kreme za sunčanje, a Piknik vam obezbeđuje predivne uspomene koje ćete pamtiti zauvek“, kazali su organizatori.

Oni su dodali da će na muzičkom delu programa nastupiti Aleksandra Hrib, Nevena Jeremić i Ribs. Nikola Velicki sa radionicom pravljenja zmajeva i aviona, Molekul centar sa naučnim eksplozijama, Aleksandra Gačić sa hip hop radionicom, Foton yoga studio i njihova yoga seansa ali i vođenje kroz aktuelnu izložbu Muzeja sa istoričarkom umetnosti Anom Knežević.

„Zaokret, Burger House i Bubamara sladoled će obezbediti piće i hranu da ne morate ništa da nosite sa sobom ako vas mrzi. Piknik se trudi da koristi što manje plastičnog otpada i da zelene površine ostavi netaknute nakon korišćenja. Želimo da sa nama provedete predivan dan u prirodi i da to nastavite da radite i bez nas, ali isto tako hajde da zajedno razmišljamo unapred o načinu odlaganja otpada i sačuvamo park kako bi i narednih dana svi mogli da uživaju u njemu na isti način“, istakli su organizatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari