pirs brosnanFoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Pirs Brosnan je još jedan bivši Džejms Bond koji je podržao Arona Tejlora-Džonsona za preuzimanje uloge agenta 007.

Pirs Brosnan je glumio tajnog agenta Džejmsa Bonda u filmovima Zlatno oko, Sutra ne umire nikad, Svet nije dovoljan i Umri drugi put.

On je gostovao u radio emisiji The Ray D’Arcy Show i pričao o tome kako je sa glumio oca Tejloru-Džonsonu u filmu The Greatest iz 2009. godine.

„Bio je sjajan u filmu The Greatest. Da, naravno, pročitao sam vest o tome da bi mogao da postane Bond i ja bih mu definitivno skinuo kapu. Mislim da ima umeća i talenta i harizmu da glumi Bonda, definitivno“, rekao je Pirs Brosnan.

Pirs Brosnan je svojevremeno rekao i da bi voleo da Kilijan Marfi bude Bond

Džonatan Prajs, koji je glumio negativca Brosnanovom Bondu u filmu Sutra ne umire nikad, takođe je podržao Tejlora-Džonsona u emisiji Good Morning Britain.

„Izrastao je u divnog glumca i kada je bio malo mlađi, uradio je taj neverovatan akcioni film u kome je glumio superheroja. I sjajan je, vidite ga sada, formalno je obučen, zgodan i da, bio bi odličan Bond“, rekao je Prajs.

Film na koji je referisao je Fajter Metjua Vona iz 2010, sa nastavkom Fajter 2 Džefa Vodloua iz 2013. godine, u kojima je Aron Tejlor-Džonson tinejdžera koji želi da postane superheroj.

Da podsetimo, Džordž Lejzenbi je već podržao ovaj izbor za Bonda, iako se još uvek ne zna formalno da je to i dogovoreno.

Izvor: The Guardian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari