Podela ulaznica za koncerte za bebe u Filharmoniji 4. februara 1Foto: Beogradska filharmonija

Podela besplatnih ulaznica za filharmonijske koncerte za bebe biće u ponedeljak 4. februara od 10 časova na blagajni Filharmonije (Studentski trg 11), saopšteno je iz Beogradske filharmonije.

Nova serija koncerata održaće se u utorak i sredu 12. i 13. februara u terminima od 11 i 12.30 časova, u Sali Beogradske filharmonije.

Program u trajanju od oko 30 minuta, prilagođen je deci uzrasta od 0 do 24 meseca, a poseta ovim koncertima predstavlja sjajno iskustvo ne samo za mališane, već i za roditelje. Dok orkestar svira Simfoniju uspavanki, sala je pretvorena u muzičku igraonicu gde bebe neometano uživaju u klasičnoj muzici.

Iz Beogradske filharmonije navode da za  bebeće koncerte vlada ogromno interesovanje, pa se ulaznice podele takoreći odmah.

„Iako su kapaciteti ograničeni da bi bebe imale najbolje uslove za uživanje u muzici, do sada je Simfoniju uspavanki čuo već veliki broj bece. Kako bi obezbedila što većem broju bebirona da uživa u ovom nesvakidašnjem orkestarskom nastupu, Filharmonija moli roditelje koji su već doveli svoje najmlađe da se strpe do naredne sezone kada će ih dočekati nov bebeći repertoar“, navodi se u saopštenju Beogradske filharmonije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari