Ponovo koncerti za bebe u Beogradskoj filharmoniji od 8. do 10. septembra 1Foto: Beogradska filharmonija

Dugo očekivana vest koja će obradovati mnoge roditelje su novi koncerti za bebe u Beogradskoj filharmoniji, od 8. do 10 septembra, od 11 i 12.30 časova (Studentski trg 11). Bebe od nula do dve godine uživaće u posebnom programu koji zajedno sa orkestrom izvodi klavirski duo VooDoo pod upravom dirigenta Ivana Markovića, saopšteno je iz Beogradske filharmonije.

Sala Beogradske filharmonije će ponovo biti pretvorena u muzičku igraonicu gde će bebe moći slobodno da se zabavljaju, ovoga puta uz zvuke „Karnevala životinja“, K. Sen Sansa. U jednom od najpopularnijih dela dečje muzičke literature, najmlađi će moći da čuju kako se kroz melodije i instrumente predstavljaju labud, kukavica, kengur, slon, kokoške, petlovi i mnogi drugi pripadnici životinjskog sveta.

Ograničeni broj ulaznica biće u prodaji od 6. septembra na biletarnici Beogradske filharmonije, od 10 časova kao i preko filharmonijskog onlajn sistema, tako što jedna karta važi za jednu bebu i jednog pratioca. Koncertni termini od 11č za sva tri dana će biti u prodaji na blagajni na Studentskom trgu 11, dok će koncerti od 12.30 biti dostupni onlajn.

„U skladu sa epidemijskom situacijom i svim merama za zaštitu zdravlja koje sprovodi Beogradska filharmonija, prisustvo koncertima koje se odnosi na roditelje, moguće je isključivo uz: potvrdu o potpunoj vakcinaciji; potvrdu o preležanoj infekciji izazvanoj virusom Kovid-19; potvrdu o negativnom PCR testu na Kovid-19, (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati)“, dodaju iz Beogradske filharmonije u saopštenju.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.