Ponovo radi bioskop u Boru 1Grad Bor Foto: J.B.K.

Borske ljubitelje filmske umetnosti i bisokopskih projekcija sigurno je obradovala vest da u bisokopu „Zvezda“ u Boru od sutra kreću filmske projekcije.

Naime, bioskop ,,Zvezda” Bor je, nakon šest meseci pauze uslovljene nepovoljnom epidemiološkom situacijom, prilagodio svoj rad merama zaštite tokom epidemije korona virusa i preporukama nadležnog ministarstva koje se odnose na rad ustanova kulture.

Konkretno, to znači da je broj mesta redukovan na 88 po projekciji, što podrazumeva poštovanje mere od minimum devet kvadratnih metara po gledaocu. Osim toga, merenje temperature svim posetiocima je obavezno, kao i dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru prilikom ulaska u bioskop.

Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu. Narednih nedelju dana na repertoaru borskog bisokopa su animirani film Duša (projekcije u 16 i 18 sati) i film Super Dip (projekcija u 20 sati).

Svakog utorka je filmski dan u bioskopu i cena ulaznice biće i do 20% niža za projekcije filmova, a ponedeljak je neradni dan, navode u Centru za kulturu Bor.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.