U epizodi koju je napisao i režirao Rajan Džonson i koja nastavlja priču započetu u filmu „Star Wars – Buđenje Sile“, ponovo ćemo videti Marka Hamila, Keri Fišer, Adama Drajvera, Dejzi Ridli, Džona Bojegu, Oskara Ajzaka, Lupitu Njongo, Domnala Glisona, Entonija Danijelsa, Gvendolin Kristi i Endija Serkisa. Novi članovi ekipe uključuju oskarovca Benisija del Tora, nominovanu za Oskara Loru Dern i talentovanu novu nadu Keli Mari Tren.

Rej je zakoračila u jedan veći svet u „Star Wars – Buđenje Sile“ i nastaviće svoje epsko putovanje s Finom, Poom i Lukom Skajvokerom u sledećem poglavlju Star Wars sage.

Posebnost premijeri nove „zvezdanoratovske“ epizoda u Cineplexx Delta City bioskopu daće nastup hora Viva Vox od 18:30. Članovi ovog ansambla po prvi put će uživo predstaviti najpoznatije numere iz Star Wars serijala, pripremljene u njima karakterističnom duhu, bez instrumenata i ozvučenja, samo sa glasovima i uz pratnju beatboxa. Viva Vox je spremio i novi spot, koji će oživeti Džedaje, princezu Leju, Dart Vejdera, R2D2 i ostale omiljene likove, a teme poput „The Imperial March“ i „Duel of the Fates“ još jednom će gledaoce i slušaoce naterati da se zapitaju da li je sve to moguće izvesti samo glasom.

Film „Star Wars – Poslednji džedaji“ od sutra ja na redovnom bioskopskom repertoaru.