Rade ŠerbedžijaFoto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Rade Šerbedžija je gost Sarajevo film festivala, a sutra će premijeru imati film Ahmeda Imamovića u kojem Šerbedžija glumi. Kako je kazao u razgovoru za N1 BiH, uvek voli da dođe u Sarajevo i raduje se susretu sa sarajevskom publikom.

„Ja navijam za sarajevski festival jer je najvažniji u regionu, ceo svet zna za njega, a još mnogo mora da se uči“, kazao je Šerbedžija.

Na SFF je dolazio dva puta kada su njegovi filmovi bili prikazivani.

„Uvijek volim da dođem u Sarajevo, radujem se susretu sa sarajevskom publikom. Došao sam zbog filma Ahmeda Imamovića „Umri prije smrti“. Igrao sam manju ulogu. Takođe, napravio sam spot koji je režirao moj sin. To je remake pesme Zlaje Arslanagića. To je pjesma ‘Sa tvojih usana’“, kaže Šerbedžija.

„Moj rođak je autor, a bio je član Crvene jabuke dok je bio mlad“, dodao je.

Šerbedžija je najavio koncert 31. augusta.

„Završio sam glumački posao, imam još koncert 31. augusta. Završavamo sezonu koncerata. Život ljudski je komplikovan i težak. Zamisli kako je bilo davno nekim ljudima, bilo je grozno. Sada smo došli do nekih novih užasa, prošli smo jedno srećno vreme, a onda dolaze ciklusi nesreća. I to uvek tako biva u ovom našem trajanju“, poručuje.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari