Rasprodata koncertna sezona "Pet elementa" 1Foto: Beogradska filharmonija.

Nova koncertna sezona „Pet elementa“ Beogradske filharmonije je rasprodata, a red za cikluse formiran je u utorak u 06.00 ujutro, saopštila je Filhrmonija.

Za samo četiri nedelje rasprodata je nova koncertna sezona Beogradske filharmonije 17/18 pod nazivom „Pet elemenata“. Više od 20.000 ulaznica za koncerte koje će Filharmonija održati od 29. septembra do 15. juna 2018. na Kolarcu, prodato je gotovo pet meseci pre početka sezone, sitiče se u saopštenju.

„Pet elemenata“ čine 25 koncerata raspoređenih u pet tematskih ciklusa: Zemlja, Vazduh, Vatra, Voda i Peti.

– Za nas su naši pretplatnici ‘peti element’ bez koga Beogradska filharmonija ne bi postala ono što je danas, rekao je direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

Tasovac je, uz izvinjenje svima koji su i pored čekanja u redovima, ostali bez karata, da će se Filharmonija truditi da nađe rešenje kako da, kako je rekao, budemo što više zajedno tokom sledeće sezone koja je i prva sezona sa Gabrijel Felcom kao šefom-dirigentom.

– Spremamo jedno veliko iznenađenje, ne samo za našu sadašnju već i našu buduću publiku, koje ćemo objaviti u narednim danima, najavio je Tasovac.

Prodaja sezonskih ulaznica za pretplatnike počela je 10. aprila kada su specijalno za ovu priliku novi šef-dirigent Gabrijel Felc i Ivan Tasovac najodanijima uručivali karte.

Početak prodaja ulaznica za tematske cikluse Beogradske filharmonije tradicionalno je najstresniji dan na biletarnici ove institucije, tako su i ove godine

Prvog dana prodaje, najuporniji su danas formirali red već u šest sati ujutro. Posle nekoliko sati sve ulaznice su rasprodate, navodi se u saopštenju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari