Reditelj "Južnog vetra" o holivudskim glumcima u nastavku serije: "Mogu samo da kažem da smo u ozbiljnim pregovorima" 1foto FoNet Zoran Mrđa

O tome da li će se zaista Rejf Fajns i Pamela Aderson, ili možda još neki od holivudskih glumaca pojaviti u nastavku “Južnog vetra” reditelj Miloš Avramović odgovorio je za Danas.

– Mogu samo da kažem da smo u ozbiljnim pregovorima sa više glumaca iz Amerike i Evrope za nastavke Južnog vetra , seriju i film, kao i za još jedan veliki projekat, ali ne mogu ništa više da otkrijem dok se sve ne potvrdi i zvanično potpisivanjem ugovora. Bilo bi neozbiljno – kaže Miloš Avramović.

Domaći mediji nakon učešća holivudskih glumaca Erika Robertsa i Vilijama Boldvina smatraju da je izvesno da će se Pamela Anderson pojaviti u novim avanturama bioskopskog i TV hita „Južni vetar“ imajući u vidu da imaju zajedničkog agenta.

Tezu o učešću Pamele Anderson, Rejfa Fejnsa, a možda i više  svetskih   zvezda u trećem delu “Južnog vetra”, kako pišu domaći mediji potkrepljuje teza da će biti sniman van granica naše zemlje.

“Kurir” je naveo i raspon honorara za svetske zvezde kao i neke tačke ugovora.

„Potrebno je, izdvojiti između 50.000 i milion evra a ugovor ulazi pet dana snimanja, kostimska proba i konferencija za medije. Pamelina cena za veću ulogu nije trenutno viša od 100.000 evra nedeljno“ tvrdi Kurir.

U duhu medijske euforije o dolasku Pamele Anderson u Srbiju, mnogi su se prisetili pesme Inspektora Blaže koju je posvetio ovoj glumici, pa su se na internetu pojavili mimovi koji  razmatraju pretpostavku o tome kako bi možda bilo zanimljivo  videti Blažu i Pamelu  zajedno u Južnom vetru.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari