Reditelj Stevan Filipović: „Nevidljiva“ cenzura mnogo je pokvarenija

O još jednom konkursu Filmskog centra Srbije na kojem je odbijen njegov novi film "Pored tebe", velikom iranskom sineasti koji je priveden u zatvor, odnosu našeg režima prema "nedisciplinovanim" umetnicima...

Ostavite komentar


  1. Bas interesantno da su novac za film dobili Filip Gajic, saradnik Ljubise Ristica. On je inace u vezi sa cerkom Nese „Galije“ osvedocenog fana, koja je samo 30 godina mladja od njega. Gospodja Sandra Mitrovic, poznata je jos i kao CERKA Zeljka Mitrovica. AFERIM, dobitnici!

  2. Grešite. Niko od onih koje ste naveli u komentaru nije dobio podršku na tom konkursu. Pažljivije čitajte.
    A čudno je koliko je novinarka nezainteresovana ili neupućena, pošto ni ovoga puta S. Filipović ne dobije pitanje zašto ne pominje projekat za koji je dobio podršku FCS-a, a koji već godinama ne snima, a mogao bi da se osvrne i na svoje delanje i ponašanje u konkursnim komisijama FCS-a u poslednjih nekoliko godina.
    Proučite, pitajte, inače, tekst biva platforma na poznate jadikovke u krug.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.