"Sabrana dela Radomira Konstantinovića" u prodaji 1Foto: Novi optimizam

Prvo kolo „Sabranih dela Radomira Konstantinovića“, kapitalnog projekta u 30 tomova, u izdanju Fondacije Stanislav Vinaver iz Šapca i Dan Grafa iz Beograda, može se poručiti preko izdavača ili kupiti u jednoj od brojnih knjižara u Srbiji.

Prvo kolo sabranih dela, koja su priredili Gojko Tešić i Iva Tešić, čini pet knjiga – „O jednom ćutanju“, „Beket i drugi“, „Neispisano vreme“, „Dekartova smrt“ i „Veličina i prokletstvo“.

Knjige se mogu kupiti u redakciji lista Danas i preko Fondacije Stanislav Vinaver, po redovnoj maloprodajnoj ceni za svaku navedenu knjigu od 1.600 dinara ili po pretplatnoj ceni od 1.200 dinara ukoliko se knjiga naruči direktno od Fondacije.

Pretplatna cena kompleta navedenih pet knjiga Radomira Konstantinovića u slučaju naručivanja neposredno od Fondacije iznosi 5.000 dinara.

Podaci za naručivanje:

Fondacija „Stanislav Vinaver“, Osnivač Grad Šabac, Karađorđeva 22, 15000 Šabac, MB 17916831, PIB 111069316

Tekući račun: 840-1072743-68 (Uprava za trezor)

e-mail: [email protected]

Nakon uplate kompleta po pretplatnoj ceni, knjige se mogu lično preuzeti u Beogradu, u prostorijama Dan Grafa, na adresi Alekse Nenadovića 19-23 ili u Šapcu u prostorijama Fondacije u Karađorđevoj 22.

Knjige mogu da se kupe i u knjižarama Zepter i Dereta u Knez Mihailovoj, Zadužbini Kolarca (knjižari „Aleksandar Belić“), u BIGZ školstvu u Kosovskoj i Požeškoj ulici, knjižari Limbus u Subotici, Bulevar Books u Novom Sadu i u knjižarama Delfi i Vulkan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari