Sada i strip o životu Tejlor Svift: Američka pevačica u borbi protiv korporativnih zlikovaca 1Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

I deveta umetnost bila je inspirisana američkom pevačicom Tejlor Svift, pa ćemo o njenom životu uskoro moći da saznajemo i kroz biografski strip posvećen ovoj kraljici šou biznisa.

Svift se pojavljuje kao dio TidalWave Comics serije Female Force o „uspešnim i uticajnim ličnostima“ u književnosti, zabavnoj industriji, politici i drugim kategorijama. Strip, čija je premijera zakazana za 13. decembar ima 22 stranice i prikazuje uspon Tejlor Svift do zvezda, te ističe njena postignuća u karijeri, prenose mediji u regionu.

“Naravno da Tejlor Svift zaslužuje sopstveni strip“, rekao je autor Erik M. Eskuivel.

„Ona nosi šarene pantalone i bori se protiv korporativnih zlikovaca koji pokušavaju da iskoriste svoj novac kako bi je kontrolisali. Jedina druga osoba koja odgovara tom opisu je Klark Kent… a čak ni on nije mogao napisati 1989“, dodao je.
Strip će biti dostupan i u digitalnoj verziji kao i u mekom i tvrdom povezu.

„Tejlor Svift nije samo izuzetno uspešna umetnica već i najplaćenija žena u muzičkoj industriji. Njena dominacija ne poznaje granice, budući da je postala najslušanija izvođačica na Spotify, oblikujući muzičku scenu 21. veka.

Njena turneja „Eras“ već se upisuje u istoriju kao jedan od najznačajnijih muzičkih događaja ovog veka, ne samo transformišući kulturnu scenu, već i ekonomiju na globalnom nivou.

Nedavno objavljeni film o turneji već je zaradio preko sto miliona dolara, srušivši sve prepreke pred sobom, podsećaju na portalu Nedeljnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari