Sajam knjiga: Jelena Obućina potpisuje knjige 28. oktobra na štandu Makarta 1Foto: Danas

Novinarka televizije Nova S Jelena Obućina potpisavaće na Sajmu knjiga svoje knjige „O njima zbog nas“ i razgovarati sa čitaocima na štandu onlajn knjižare Makart, u Hali 4 Beogradskog sajma, u petak 28. oktobra od 18 do 20 časova.

Knjiga će se prodavati po sajamskoj ceni od 999 dinara, a svi koji kupe i knjigu Predraga Koraksića Koraksa „Bez reči“ dobiće obe po ceni 1.998 dinara.

Najave koje je Obućina pisala za “Pregled dana“ koji se prikazivao u okviru Newsmax Adria, pretočene su u njenu prvu knjigu “O njima zbog nas“– jer su prethodno učinile da sa nestrpljenjem čekamo večernji informativni program.

Nakon prvog tiraža koji je prodat u celosti, Danasova izdavačka kuća odštampala je nove primerke specijalno zbog Sajma knjiga koji se ove godine održava od 23. do 30. oktobra.

Na dvesta strana kroz minut uvoda ono što nam se dešavalo poslednjih dve godine – to je suština knjige „O Njima zbog Nas“.

Uvodi ostaju kao novinarski spomenik trenutka koji živimo, a Jelenina oštrica upravo leži u mogućnosti da oporu istinu, napiše i izgovori koncizno, pronicljivo i uvek uz metaforu koja ostaje i odzvanja.

Knjigu je izdala izdavačka kuća Dan Graf koja u svom portfoliju kao glavni brend ima Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari