O Njima zbog Nas: Promocija knjige Jelene Obućine u Valjevu 1Foto: Promo

Zbog velikog interesovanja publike, novinarka televizije Nova Jelena Obućina i izdavačka kuća Dan Graf pustili su u prodaju drugo izdanje knjige „O Njima zbog Nas“, zbirke Jeleninih čuvenih uvoda koje je pisala i govorila za emisiju Pregled dana Njuzmaks Adria.

Danas njene prepoznatljive, pronicljive analize aktuelnih dešavanja prate gledaoci Dnevnika televizije Nova.

Promocija drugog izdanja knjige biće održana u Valjevu, u pivnici Čardak, u četvrtak 16. februara u 19h, a sa autorkom će razgovarati Dragan Todorović, novinar nedeljnika Vreme. Posetioci će na događaju moći da kupe potpisane primerke knjige.

Oni koji ne budu u prilici da dođu, knjigu mogu kupiti u okviru onlajn prodavnice Danasa, kao i u svim većim knjižarama, po ceni od 999 dinara.

Na dvesta strana kroz minut uvoda ono što nam se dešavalo poslednjih godina – to je suština knjige „O Njima zbog Nas“. Uvodi ostaju kao novinarski spomenik trenutka koji živimo, a Jelenina oštrica upravo leži u mogućnosti da oporu istinu napiše i izgovori koncizno, i uvek uz metaforu koja odzvanja.

Jelena Obućina rođena je 1982. u Bajinoj Bašti, završila je Valjevsku gimnaziju a potom Fakultet političkih nauka. Već sa 12 godina radila je dečju emisiju na Radio Patku, sa 15 počela da piše za list Napred. Pre angažmana na RTS-u, gde je bila i deo tima informativne emisije Oko, radila je i na B92.

Još početkom karijere, koji je provela u RTS-u kao urednica Dnevnika 3, Obućina je prepoznata kao neko ko se prema profesiji odnosi sa integritetom.

Novinarsku karijeru Jelene Obućine svakako najupečatljivije obeležava trenutni angažman u Dnevniku televizije Nova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari