Globalni trens spektakl, Armin van Bjuren (Armin van Buuren) i A State of Trance konačno nastupaju u Srbiji, 3. marta 2012, što predstavlja dvostruku premijeru u Beogradskoj areni. Ovaj događaj organizuje Insomnia Global SEE, organizator zaslužan za prethodni i budući Sensation u Srbiji. Arminov A State of Trance (ASOT) je jedan od najomiljenijih radijskih programa na svetu, koji svoje jubileje slavi organizovanjem velikih događaja na dva kontinenta u trajanju od četiri nedelje.

Ove godine, ASOT 550 kreće iz Beograda, koji je prvi među samo šest gradova na svetu koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu (ostali gradovi su Moskva, Kijev, Los Anđeles, Majami i Den Boš). Spisak DJ-eva koji će nastupiti u Beogradu Armin van Bjuren će lično objaviti u svojoj emisiji.

Armin van Bjuren je već četiri godine za redom proglašen za najboljeg DJ-a na listi „DJ Mag Top 100“, osvojio je nagradu za „Najbolji Mix radijski šou“ na Zimskim muzičkim konferencijama 2006, 2007, 2008, 2009 i 2011. Armin je, najavivši novu turneju, izjavio: „Kao i prošle godine, želim ponovo sve da uradim tako da ASOT 550 pretvorim u prvoklasni svetski događaj. Veoma se radujem što ću ovaj doživljaj podeliti sa svim slušaocima, posetiocima i DJ-evima“.

Prodaja ulaznica počinje danas, po ceni koja je posebno prilagođena fanovima u ovom regionu. Regularna cena karte iznosi 2.900 dinara, odnosno 29,50 evra, VIP ulaznice koštaju 8.000 dinara, tj. 80 evra, a sky deluxe karte uz samu binu iznose 10.000 dinara, tj. 100 evra. Na raspolaganju su prodajna mesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i online prodaja putem sajtova: www.gigstix.com, www.tickets.rs i www.ig-see.com.

Popularan radijski programi

A State of Trance je veoma popularan šou više od deset godina. To je jedan od najpopularnijih i najomiljenijih nedeljnih radijskih programa sa preko 15 miliona slušalaca u 26 zemalja, preko 30 radio stanica širom sveta kao i putem satelita i internet radija. Nacionalni radio TDI počeće sa emitovanjem A State of Trance od danas, svakog petka, od ponoći do dva sata, a program je obezbedio Insomnia Global SEE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari