Beer Fest saopštio da večeras nastavlja program: "Spremni smo za promenljivo vreme" 1Foto: Belgrade Beer Fest

Preko 150,000 ljudi prošlo kroz kapije festivala za dva dana, saopšteno je iz organizacije Belgrade Beer Fest-a i dodato da se večeras, uprkos vremenskim nepogodama, očekuje regularan program.

„Belgrade Beer Fest se u punoj snazi sprema za nastavak večeras, spreman je za promenljivo vreme“, navodi se u saopštenju na Instagramu.

Kapije se otvaraju u 19.30h, a svim posetiocima preporučuje se da na festival dođu opremljeni, uz odgovarajuću obuću i odeću „koja prkosi kapima kiše i dugoočekivanom osveženju u prestonici“.

Podsećamo, sinoć su iz Beokom servisa saopštili da se svi programi na manifestaciji „Beer Fest“ zakazani za subotu 20. avgust odlažu iz bezbednosnih razloga, odnosno upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda, navodno je odlučeno juče na sastanku predstavnika Grada Beograda, producenta festivala i nadležnih službi.

Ipak, organizatori Beer Festa su nedugo zatim saopštili da je zvaničan stav organizatora da će se festival u subotu održati, a da će, ukoliko dođe do pogoršanja vremenskih uslova, javnost biti obaveštena.

Raspored nastupa za danas

Glavna bina

20:30 Osvajači

22:00 Psihomodo Pop

23:30 Senidah

1:00 Love Hunters

2:15 Zbogom Brus Li

Moto plac bina

21:00 Rock Apoteka

21:50 Bendx

22:45 Blaža i Kljunovi

00:15 Rainmaker

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari