Organizatori Beer festa demantuju gradsku vlast da festival neće biti održan sutra: Javnost će biti obaveštena ako dođe do pogoršanja vremena 1Foto: Promo

Zvaničan stav organizatora je da će se festival u subotu održati, a ukoliko dođe do pogoršanja vremenskih uslova, saopštili su oni danas nakon što je beogradska navela da se sutrašnji program festivala otkazuje.

„U javnosti je prisutna informacija da sutra festival Beer Fest neće biti održan. Zvaničan stav organizatora je da će se festival u subotu održati“, naveli su organizatori Beer Festa.

Ipak, kako dodaju, ukoliko dođe do pogoršanja vremenskih uslova, te festival ne bude mogao da se održi iz bezbednosnih razloga, javnost će o tome biti obaveštena sutra u toku dana.

Prethodno tokom večeri, gradska vlast je saopštila da se celokupan program za subotu odlaže zbog upozorenja RHMZ o obilnim padavinama i mogućem nevremenu.

„Muzički programi na koncertnom prostoru Ušća najavljeni za 20. avgust odlažu se iz bezbednosnih razloga, jer je sigurnost posetilaca „Bir festa“ na prvom mestu, a ova odluka doneta je uz konsultacije sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama“, naveo je u saopštenju Beoinfo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari